Εμφανίσεις Άρθρων
5488484

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 84 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ολοκληρώθηκε η λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2012

Με επιτυχία λειτούργησαν και φέτος οι θερινές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην περιοχή Ρίζα Αντιρρίου, με τις ευλογίες και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Κοσμά.

Στις πέντε κατασκηνωτικές περιόδους που λειτούργησαν από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 550 παιδιά, αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ξέγνοιαστα και δημιουργικά, να παίξουν και να ασκηθούν, να κολυμπήσουν στη θάλασσα, να λάβουν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, χειροτεχνίες και να παρακολουθήσουν προβολές και παρουσιάσεις διαφόρων θεμάτων.

Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν την ορθόδοξη πνευματική ζωή μέσα από τις ιερές ακολουθίες, την προσευχή, την εξομολόγηση και τη Θεία Ευχαριστία.

Συχνή ήταν η επίσκεψη του Ποιμενάρχου τους, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, ο οποίος επικοινωνούσε με τα παιδιά συζητώντας μαζί τους.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τους φοιτητές και τους αποφοίτους – στελέχη της κατασκηνώσεως, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην ευόδωση της σπουδαίας αυτής προσπάθειας.

 

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας της  Ιεράς  Μητροπόλεως

Μετάφραση

enfrdeitptrues