Εμφανίσεις Άρθρων
7000126

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 επισκέπτες και κανένα μέλος

ktimatologiko-mesologgiou


Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στο Κτηματολογικό Γραφείο Μεσολογγίου

IMG 1831

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Υποκατάστημα Μεσολογγίου του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης του Γραφείου κ. Ευαγγελίας Κανδρή – Ζωγράφου. Κατά την επίσκεψή του ευλόγησε τη βασιλόπιττα των υπαλλήλων και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Επίσης ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες του Κτηματολογικού Γραφείου κι έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο καταγραφής των εμπραγμάτων δικαιωμάτων στο σύστημα του Κτηματολογίου.

Η Προϊσταμένη του Γραφείου ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την ευγενή καλοσύνη του να ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκληση να τιμήσει με την παρουσία του και να ευλογήσει τη βασιλόπιττα. Επίσης, ανέφερε ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία και αμέριστη βοήθεια εκ μέρους του Γραφείου σε ό,τι χρειαστεί σχετικά με την εκκλησιαστική περιουσία και του προσέφερε ως αναμνηστικό το βιβλίο του Ηλία Βενέζη για τον συνονόματό του Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό, εκ Δορβιτσάς Ναυπακτίας.

Μετάφραση

enfrdeitptrues