Εμφανίσεις Άρθρων
6931367

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 επισκέπτες και κανένα μέλος


Εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρείς Ιεράρχες

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και στην πόλη του Αγρινίου. Συγκεκριμένα:

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:30’ μ.μ., στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Κρουσταλλάκης ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η παιδαγωγική των Μεγάλων της Εκκλησίας Ιεραρχών».

 Η αντίστοιχη εκδήλωση στην πόλη του Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00' μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας. Ομιλητής θα είναι ο ιστορικός και συγγραφέας κ. Σαράντος Ι. Καργάκος  ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Η Επικαιρότητα των Τριών Ιεραρχών»

Η Ιερά Μητρόπολις προσκαλεί σε αυτές τις εκδηλώσεις σύνολη την εκπαιδευτική κοινότητα.

 

 

Μετάφραση

enfrdeitptrues