Εμφανίσεις Άρθρων
6010750

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος

diakirixi-dimoprasias1


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

IMAA

Την 2 του μηνός Φεβρουαρίου 2023 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και από την 13:00 π.μ μέχρι την 13.30 μ., στα γραφεία του Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα διεξαχθεί προφορική πλειοδοτική δημοπρασία εκμισθώσεως ακινήτων.

Η πλειοδοτική δημοπρασία αφορά την εκμίσθωση των αποτελούντων αυτοτελείς και ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες και έχοντας εμβαδόν α) πενήντα τέσσερα τετραγωνικών μέτρων και εξήντα πέντε εκατοστών (54,65 τ.μ.) και β) πενήντα τέσσερα τετραγωνικών μέτρων και τριάντα εκατοστών (54,30 τ.μ.) καταστημάτων (γραφεία) του δευτέρου ορόφου μίας οικοδομής που βρίσκεται στο Μεσολόγγι και επί της συμβολής των οδών Θυσίας και Μακρυκώστα (πλατεία Πέντε Πρωθυπουργών) .

Ως τίμημα εκκίνησης ορίζεται το ποσόν των διακοσίων πενήντα 250,00 Ευρώ, για καθένα εξ αυτών μετά δε την έναρξη της δημοπρασίας κάθε νέα προσφορά πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 2% ανωτέρα της αμέσως προηγουμένης προσφοράς. Πληροφορίες και αντίγραφα της διακηρύξεως και φάκελος της δημοπρασίας, παρέχονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη δημοπρασία αυτή. (τηλ 2631022322 εσωτ. 4)

                                                               Ι. Π. Μεσολογγίου 15-1-2023

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μετάφραση

enfrdeitptrues