Εμφανίσεις Άρθρων
6022117

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βιβλιοπωλείο

 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Ι. Μ. ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

''ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ''


Στην σημερινή κοινωνία το βιβλίο, που άλλοτε είχε σπουδαία θέση στη ζωή των ανθρώπων, παραχωρεί τη θέση του σε προϊόντα χαμηλότερης πολιτιστικής αξίας. Όλο και λιγότεροι άνθρωποι, σήμερα, μελετούν τον πλούτο που αποθησαυρίζεται στα βιβλία, με αποτέλεσμα να στερούν από τον εαυτό τους τη χαρά της μετοχής, μέσω της ανάγνωσης, στο εσωτερικό μεγαλείο των συγγραφέων τους, αλλά και τη δυνατότητα της διεύρυνσης του πνευματικού και νοητικού ορίζοντός τους.

  

Στην κοινωνική και πολιτισμική αυτή λοιπόν συγκυρία, έχουμε ευθύνη να τονίσουμε την αξία, τη σημασία και τη σπουδαιότητα του βιβλίου για τον καθένα μας προσωπικά αλλά και την κοινωνία ολόκληρη. Σήμερα τα έχουμε όλα! Δεν γνωρίζουμε όμως , το Θεό μας και την ορθόδοξο αλήθεια, όπως απαιτεί η εν Χριστώ ζωή του Χριστιανού. Και δεν γνωρίζουμε γιατί δεν μελετούμε. Δεν σκύβουμε στο πνευματικό ορθόδοξο βιβλίο, στην Αγία μας Γραφή, στο ορθόδοξο πατερικό βιβλίο, στους βίους των Αγίων.

 

Για το λόγο αυτό η Ι. Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Κοσμά, ίδρυσε το βιβλιοπωλείο «Φάρος Ορθοδοξίας» στην πλατεία Ραζη-Κότσικα (πρ. Κέννεντυ), στο Μεσολόγγι. Βιβλία αγιογραφικά, πατερικά, θεολογικά, λογοτεχνικά, αντιαιρετικά, λειτουργικά, εθνικά-ιστορικά, κοινωνικά, οικογενειακά, εποικοδομητικά, νεανικά, παιδικά  καθώς και βίους Αγίων, CD Βυζαντινής Μουσικής, DVD και πολλά άλλα είναι στη διάθεση του αναγνωστικού κοινού

 


ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΑΖΗ-ΚΟΤΣΙΚΑ (ΠΡ.ΚΕΝΝΕΝΤΥ)-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  ΤΗΛ. : 26310-26549 Μετάφραση

enfrdeitptrues