Εμφανίσεις Άρθρων
6931538

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 97 επισκέπτες και κανένα μέλος

Έναρξη της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο 2017


DSCN3075 1 Έναρξη της Σχολής Γονέων στο Αγρίνιο

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα τηςΚυριακής 5ης Νοεμβρίου 2017η πρώτη – για τη νέα χρονιά –συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Την ακολουθία του Αγιασμού, για την έναρξη των ομιλιών τέλεσε οΣεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίαςκ.Κοσμάς.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη της Σχολής Γονέων κα Βασιλική Καντάνη αναφέρθηκε στις δράσεις της Σχολής Γονέων και παρουσίασε την ομιλήτρια κα Αθηνά Σιδέρη.

Η κα Αθηνά Σιδέρη που είναι κοινωνική λειτουργός και πνευματικό τέκνο του οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου ανέπτυξε με περισσή ενάργεια και γλαφυρότητα το θέμα: «Ο Άγιος Πορφύριος οδοδείκτης στην οικογένειά μας».

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, τον οποίο συνόψισε ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας την ομιλήτρια για την εμπεριστατωμένη εισήγηση που παρουσίασε και κάλεσε τους γονείς να πλαισιώσουν κι εφέτος τις συναντήσεις της Σχολής.
DSCN3076 1DSCN3078 1DSCN3079 1DSCN3080 1DSCN3081 1

 Η επόμενη συνάντηση στην πόλη του Αγρινίουθα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με ομιλητή τον εντιμώτατο κ. Λάμπρο Σκόντζο, θεολόγο, συγγραφέα, μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων και θέμα: «Ο γάμος και οι γενετήσιες σχέσεις υπό το πρίσμα της ορθοδόξου διδασκαλίας».

 Η πρώτη συνάντηση στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως. Ομιλητής θα είναι ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ και θα αναπτύξει το θέμα: «Το κάλλος της ορθοδόξου οικογενείας».

Μετάφραση

enfrdeitptrues