Εμφανίσεις Άρθρων
2796678

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 επισκέπτες και κανένα μέλος

    Δίχτυ προστασίας στους μη έχοντες από Μητρόπολη και δήµο

Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη θα σταθούν και πάλι οι κοινωνικές δομές του δήμου και της Μητρόπολης, προκειμένου να χαρίσουν λίγη χαρά σε ανθρώπους που πλήττονται από την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα.

 

Το κοινωνικό παντοπωλείο συγκεντρώνει ήδη προϊόντα, τα οποία θα μοιράσει στους δικαιούχους μέχρι τις 22 του μήνα, ενώ αναμένεται και μια χρηματική χορηγία από την ΕΑΣ Μεσολογγίου - Ναυπακτίας που θα διατεθεί για την αγορά κρέατος. Ήδη ο ΟΠΑΠ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κοινωνικού παντοπωλείου και απέστειλε αρκετές ποσότητες προϊόντων, όπως γάλα μακράς διάρκειας, αλεύρι, ρύζι και άλλα. Έλλειψη υπάρχει σε λάδι και σε ζάχαρη και παρόλο που κάποιος παραγωγός προσέφερε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα λαδιού, δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η πιλοτική διανομή ρούχων, τα οποία προσφέρθηκαν από οικογένειες που δεν τα χρησιμοποιούσαν πλέον, όπως επίσης και παιχνίδια, βιβλία και σχολικά είδη.

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών και των σχολείων που έχουν μπει σε μια διαδικασία συγκέντρωσης αγαθών για να τα προσφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο. Ο υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου Δ. Παπαδημητρόπουλος.

 

Από την εφημερίδα AIXMH

Μετάφραση

enfrdeitptrues
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020